fredag 18 juni 2010

morgondagens höjdpunkt

Det är något magiskt med prinsessbröllop. Kanske är det så att det är mer speciellt för alla oss tjejer än for er grabbar. De flesta av oss har liksom någon gång identifierat oss med fenomenet prinsessa och levt oss in i rollen att själva vara en.
När jag var liten lekte jag och min bästis i stadsparkens blomsterhav. Hon var gullvivornas prinsessa och själv var jag vitsippornas. Det är nog så nära jag nånsin kommer komma den befattningen. Men sentimental som jag är, som både gråter till Extreme Home Makeover och Oprah, kommer jag inte kunna släppa blicken från storbildstv:n som är nymonterad på mitt jobb, på lördag. Tårarna kommer förmodligen rinna. Drömmarna kommer förmodligen att frodas. Mina arbetskamrater kommer förmodligen att skratta ut mig. Men det spelar ingen roll, för vår kronprinsessa gifter sig och för mig är det något av det mest magiska i mina romantiska föreställningar man kan komma.

1 kommentar:

  1. Och när jag var liten ville jag vara Tomas Brolin... otaktiskt av henne att gifta sig mitt under brinnande fotbolls-VM!

    SvaraRadera